Andre klubber o.l.

 

Miklos fra Brabrand samler på danske R-breve - søger byttepartner,

kan du hjæple ham og dig selv - kontant: gezamiklos@gmail.com

 

Perfins

Vi har fra en inkaneret perfinsamler, Jan Krolak, modtaget et link Til hans hjemmeside, I finder den under  http://perfiner.dk/

Jeg jeg før har skrevet til jer om min hjemmeside, og jeg gør det nu igen. 

Tillad mig endvidere herved, at rette henvendelse til jer for at gøre opmærksom på min hjemmeside www.perfiner.dk  der handler om perfins, - de perforerede frimærker, julemærker og stempelmærker osv. osv. 

Mit navn er Jan Krolak, inkarneret perfinsamler, og jeg har begået et opslagsværk, et katalog over danske perforerede frimærker etc. også kaldet perfins med titlen ”Danske perfiner For den seriøse samler” som jeg mener, at alle der samler på perfins skal have glæde af ganske gratis. 

Dette katalog, dette opslagsværk som har eksisteret et stykke tid, ja, faktisk siden 2009, er at finde på adressen: www.perfiner.dk og kan frit downloades til eget brug, når blot de herunder nævnte 3 punkter overholdes: 

1) Man kan frit downloade et eksemplar af opslagsværket / Katalog til eget brug. Det står enhver samler af perfins frit for.

2) Man må ikke downloade (mangfoldiggøre) opslagsværket / Kataloget til videre distribution, ej heller må man gøre brug af oplysningerne i opslagsværker / Katalog i egne værker om perfins.

3) Man må ikke gøre brug af Artikler / Billeder / Billeder af Perforatorer etc., uden skriftlig tilladelse af forfatteren. Men forfatteren, er meget imødekommen 

Hjemmesiden opdateres løbende med nye artikler, nyheder om perfins, nye dokumentationer, opdatering af nye fundne Afa-numre med perfin, nyheder om postkort / brevkort med perfin, oversigt over perforerede jernbanemærker. Endvidere er en oversigt over perforerede julemærker under udarbejdelse samt opdateringer af opslagsværket osv. osv. 

Alle er velkommen til at kontakte mig og spørge ind om perfins. Dette kan gøres via kontaktknappen på hjemmesiden eller direkte til hanne-jan@comxnet.dk.

God fornøjelse.

Med venlig hilsen

Jan Krolak

 

 Prøv at se her:

Den danske Landmandsbank, Hypothek-og Vekselbank

En ny førstedato / Næsten 10 år tilbage i tiden

En artikel til minde om min gode ven og perfin samler Ole Hansen fra hvis

samling dette klenodie af et perfinbrev hidrører.

Af Jan Krolak

             

 

 

 

 

 

Gaa til top.JPG